Solfilm är ett måste under de varma sommardagarna

Att ha din luftkonditionering på högsta nivå kan komma att bli dyrt, och det är heller inte särskilt trevligt att stå ut med den farliga UV-strålningen. En perfekt lösning är att investera i solfilm, en sorts fönsterfilm som är tonad och därför fungerar på ett liknande sätt som glasögon. För att titta närmare på de olika fönsterfilmsalternativen, ta en tur till Foliekniven. Om du vill lära dig mer om hur solfilm fungerar, fortsätt att läsa!

Följande hjälper solfilm till med

Solfilm kan monteras på antingen insidan eller utsidan av fönstret. Väl på plats ger den fönstret en tonad effekt, vilket medför en lång rad fördelar för dig. UV-strålningen reduceras nämligen med upp till 99 % så att du både är skonsam mot dig själv, ditt hår, dina kläder samt möblerna. Du slipper dessutom att bländas av solljuset, vilket sannerligen är ett stort plus.

Rikligt med sol som strålar in genom fönstren kan också hetta upp rummet, vilket leder till att du tvingas slänga pengar på luftkonditionering. Med hjälp av solfilmen reduceras värmen så att du får ett trevligare inomhusklimat och kan sänka nivån på din AC.